CZ EN DE

Bramborová pizza

{art_picture_name}

Brambory odrůdy JASMÍNA ,vejce, polohrubá mouka česnek,majoránka,uzenina,sůl.pepř,rajčata,paprika,
sýr na strouhání...popřípadě třeba kukuřice nebo olivy.

 

Postup:
Připravte si klasické bramborákové těsto,můžete přidat nějakou uzeninu.Vodu z těsta hodně slít.Dát na vymazaný plech- může být i pečící papír,nechte péct,až bramborák zezlátne naskládáte na něj na kolečka nakrájená rajčata a papriku a posypete kukuřicí nebo olivami a dejte zapéct ,těsně před dopečením posypte nastrouhaným sýrem...Je to dobrá rychlá večeře...dobrou chuť.

 

Chcete se na něco zeptat?

Pokud máte dotazy nebo nám pouze chcete něco sdělit, využijte kontaktní formulář.

Snadná objednávka

Zaujala Vás některá odrůda brambor z naší nabídky? Pomocí objednávkového formuláře si ji můžete snadno objednat.

Proč odrůdy od Vesa?

Šlechtitelská stanice Velhartice je specialistou na šlechtění nových odrůd a její působení sahá až do roku 1957. O firmě