CZ EN DE

Bramborový pekáč

{art_picture_name}

0,5 kg nastrouhaných brambor odrůdy PRIMAROSA, BOHEMIA,  25 dkg salámu nakrájeného na kostičky ,1 hrnek hrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 3 vajíčka, sůl, pepř, majoránka, 10 dkg cihly nastrouhat do těsta nebo lépe posypat

 

Postup:
Smícháme všechny suroviny, vyložíme pekáček pečícím papírem a pečeme - cca na 200°C do doby, než se pořádně zapeče sýr napovrchu..

 

Chcete se na něco zeptat?

Pokud máte dotazy nebo nám pouze chcete něco sdělit, využijte kontaktní formulář.

Snadná objednávka

Zaujala Vás některá odrůda brambor z naší nabídky? Pomocí objednávkového formuláře si ji můžete snadno objednat.

Proč odrůdy od Vesa?

Šlechtitelská stanice Velhartice je specialistou na šlechtění nových odrůd a její působení sahá až do roku 1957. O firmě