CZ EN DE

Bramborový pekáč

{art_picture_name}

0,5 kg nastrouhaných brambor odrůdy PRIMAROSA, BOHEMIA,  25 dkg salámu nakrájeného na kostičky ,1 hrnek hrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 3 vajíčka, sůl, pepř, majoránka, 10 dkg cihly nastrouhat do těsta nebo lépe posypat

 

Postup:
Smícháme všechny suroviny, vyložíme pekáček pečícím papírem a pečeme - cca na 200°C do doby, než se pořádně zapeče sýr napovrchu..

 

Chcete se na něco zeptat?

Pokud máte dotazy nebo nám pouze chcete něco sdělit, využijte kontaktní formulář.

Proč odrůdy od Vesa?

Šlechtitelská stanice Velhartice je specialistou na šlechtění nových odrůd a její působení sahá až do roku 1957. O firmě