CZ EN DE

Kuřecí v bramboráku

{art_picture_name}

Kuřecí prsa, sůl, pepř, paprika,cibule, rajče, česnek, kečup, sójovka
Bramborákové těsto: brambory odrůdy LYDIA, VLASTA, česnek, cibule, sůl, pepř, majoránka, trochu strouhanky a mouky

Postup:
Na cibulce opéct kousky masa, osolit, opepřit, polít sójovkou, nakrájet zeleninu, až bude maso hotové, dát ji k tomu, polít kečupem a trochu podlít vodou. Nechat trochu vydusit, aby byla směs tak akorát. Z bramborákového těsta udělat velké bramboráky. Bramborák naplnit směsí a podávat se zeleninou. Je to moc dobrá rychlovka .

Chcete se na něco zeptat?

Pokud máte dotazy nebo nám pouze chcete něco sdělit, využijte kontaktní formulář.

Snadná objednávka

Zaujala Vás některá odrůda brambor z naší nabídky? Pomocí objednávkového formuláře si ji můžete snadno objednat.

Proč odrůdy od Vesa?

Šlechtitelská stanice Velhartice je specialistou na šlechtění nových odrůd a její působení sahá až do roku 1957. O firmě