CZ EN DE
Úvodní stránkaRecepty z bramborProkládaný bramborák

Prokládaný bramborák

{art_picture_name}

1 kg strouhaných syrových brambor odrůdy VLASTA, 70 dkg hrubé mouky, 1 hlavička česneku, 2 vejce, sůl, pepř, majoránka dle chuti, 1 plátek krkovičky nebo libového bůčku

Postup :
Maso 1 den dopředu naklepeme, osolíme, opepříme a necháme uležet. Na pekáček dáme vrstvu bramborového těsta, pak položíme maso a přikryjeme další vrstvou bramborového těsta. Vrstev může být libovolný počet. Pečeme asi 60 - 100 minut na 200 C.

Chcete se na něco zeptat?

Pokud máte dotazy nebo nám pouze chcete něco sdělit, využijte kontaktní formulář.

Proč odrůdy od Vesa?

Šlechtitelská stanice Velhartice je specialistou na šlechtění nových odrůd a její působení sahá až do roku 1957. O firmě